• Home

TML by Tomorrowland

Filter en sorteer
Sluit filters x
Geen producten gevonden voor deze selectie.

TML by Tomorrowland

Heel wat jongeren die er heel wat voor over zouden hebben om 1x in hun leven aanwezig te zijn op de Madness van Tomorrowland! De vraag is groter dan het aanbod, dus als je toch het gevoel wilt hebben dat je erbij bent, dan heeft Brooklyn.be voor jou de collectie TML by Tomorrowland in huis. Geef een feestje in jouw tuin, trek deze kleding aan (T-shirts, sweaters, petten, zowel voor hem als voor haar) en ga uit je dak. Oh ja, en vergeet de buren niet te verwittigen of uit te nodigen...

TML by Tomorrowland online kopen bij Brooklyn.be

In onze 7 winkels Brooklyn (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem) en online webshop staan onze profashionals steeds garant voor een persoonlijke service. Volg de nieuwste trends, kies evergreen klassiekers en stel vooral je eigen stijl samen.

Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het gratis terug naar ons magazijn. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.

Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken
Made by