Ons magazine niet in jouw bus? Haal 'm in de winkel of krijg 'm bij een online bestelling.

Rains

Rains
Toon filters

22 producten

per pagina
 1. Lichtgrijze W Coat regenjas
  Vanaf € 95,00
 2. Lila Jacket regenjas
  Vanaf € 79,95
 3. Lichtgroene Jacket regenjas
  Vanaf € 79,95
 4. Zwart Rolltop rugzak
  Zwart Rolltop rugzak
  € 105,00
 5. Oranje Jacket regenjas
  Vanaf € 79,95
 6. Zwarte Breaker regenjas
  Vanaf € 95,00
 7. Donkergroene Long Jacket regenjas
  Vanaf € 95,00
 8. Lichtgrijze Jacket regenjas
  Vanaf € 79,95
 9. Beige Jacket regenjas
  Beige Jacket regenjas
  Vanaf € 79,95
 10. Jacket roze regenjas
  Jacket roze regenjas
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 79,95
Toon filters

22 producten

per pagina

Rains

trendy regenkledij en rugzakken bij Brooklyn

Je kan vloeken op de vele regendagen in ons Belgenland. Of je kan blij worden bij de eerste spetters, omdat je dan je Rains regenjas mag aantrekken. Korte en lange jassen voor mannen en vrouwen, in kenmerkend geel, maar eigenlijk in alle kleuren van de regenboog. Rugzakken en tassen die jouw spullen droog houden, contrasterend met jouw jas, of net monochroom. Alles in pure vormen. Ideaal voor elke (regenachtige) gelegenheid: stijlvol door de stad, functioneel op de fiets, comfortabel in het bos. Laat de regen maar stromen!

Rains is een Deens merk dat op vijf jaar tijd de halve wereld wist te veroveren. Ontstaan vanuit de idee om de klassieke rubberen regenjas in een hedendaagse versie op de markt te brengen, zijn ze geëvolueerd naar een volledige collectie van waterdichte bovenkledij, tassen en accessoires.

RAINS voor heren en dames online bestellen bij Brooklyn

Heb je jouw favoriete stuk van RAINS gevonden? Bestel het dan online bij Brooklyn of pas het aan in één van onze zeven winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem). Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het terug naar ons magazijn. Lees alles over ruilen en retourneren hier. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.