Original Penguin

Original Penguin
Toon filters

17 producten

per pagina
Toon filters

17 producten

per pagina

Original Penguin

coole kledij voor heren bij Brooklyn

Denk bij Original Penguin aan polo piqué met originele kraag, shorts met allover print, T-shirts met foto- of logoprint. Hemden om slordig te dragen. Voor mannen die coolness belangrijker vinden dan perfectie.

Soms zijn de dingen in het leven puur toeval. Zoals het ontstaan van Original Penguin. Zonder plan of uitgeschreven scenario, werd het merk geboren in 1955. De pinguïn met een das rond zijn hals werd algauw een sterk icoon, dat werd opgepikt door beroemdheden, zoals Frank Sinatra en Clint Eastwood. Over de jaren heen evolueerde het naar een merk geïnspireerd op Amerikaanse sportswear, met een hedendaagse vertaling en een vintage kantje.

Original Penguin kopen in de online Brooklyn shop

Heb je jouw favoriete stuk van Original Penguin gevonden? Bestel het dan online bij Brooklyn of pas het aan in één van onze zeven winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem). Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het terug naar ons magazijn. Lees alles over ruilen en retourneren hier. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.