Negenduust sweater

Negenduust sweater
Huidige filters
  1. Categorie Sweaters Verwijder dit artikel
Toon filters

3 producten

per pagina
Filteren
Toon filters

3 producten

per pagina

Negenduust sweaters online kopen bij Brooklyn.be

NEGENDUUST is een T-shirt en sweater collectie van en voor Gentenaars en al wie er graag één zou zijn. In het sappig Gentse dialect en met een portie bescheiden chauvinisme prijkt de postcode van de schuune Gentse stede op T-shirts en sweaters voor dames en heren. Te verkrijgen in verschillende kleuren en enkel te koop in Brooklyn Gent en Brooklyn.be. Voor jezelf of als cadeau voor wie verliefd is op zijn Gentse heimat. Vrie wijs!

Check hier onze volledige collectie sweaters voor heren of de volledige NEGENDUUST collectie.

In onze 7 winkels Brooklyn (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem) en online webshop staan onze profashionals steeds garant voor een persoonlijke service. Volg de nieuwste trends, kies evergreen klassiekers en stel vooral je eigen stijl samen.

Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het gratis terug naar ons magazijn. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.