Loreak

Loreak
Toon filters

13 producten

per pagina
Toon filters

13 producten

per pagina

Loreak

eigenzinnigheid voor dames en heren bij Brooklyn

Bij Brooklyn vind je voor de vrouwen rokken, sweaters, jassen, T-shirts, jurken en blouses van Loreak. Mannen treffen er sweaters, T-shirts en hemden van Loreak aan. Wie van een sobere stijl houdt, die niet gewoontjes is, is bij Loreak aan het juiste adres.

Loreak, opgericht als Loreak Mendian in 1995, evolueerde van een speels merk met veel prints en kleur, naar een minimalistisch label. Vandaag brengen ze heren en dames kledij in pure vormen, met sobere, stilistische prints en in een rustig kleurbeeld. De stijl mag dan veranderd zijn, de basis van het Baskische merk blijft nog steeds even stevig: mooie producten in kwalitatieve materialen, geproduceerd in Europa, met klemtoon op duurzaamheid en ethisch verantwoord ondernemen. De eigenzinnige Basken kozen reeds van bij de start deze weg, twintig jaar later blijkt het alleen maar de juiste te zijn. Een portie koppigheid die we kunnen waarderen.

Loreak bij Brooklyn online kopen

Heb je jouw favoriete stuk van Loreak gevonden? Bestel het dan online bij Brooklyn of pas het aan in één van onze zeven winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem). Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het terug naar ons magazijn. Lees alles over ruilen en retourneren hier. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.