-40% op 1e afgeprijsd stuk, -45% op 2e afgeprijsde stuk, -50% op 3e en volgende afgeprijsde stuk!

Levi's - Levis 501

Levi's - Levis 501
Toon filters

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Toon filters

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Levi's

jeans heritage voor mannen en vrouwen bij Brooklyn - Levis 501

Je Levi's 501 gevonden, bestel online of in kom eerst passen in onze winkels

De eerste blue jeans van Levi Strauss, was de 501. Een stevige werkbroek die schuurde als papier. Later werd het een broek waarmee men naar kantoor trok. Nog later een hot item, toen sterren zoals Marlon Brando ze in het openbaar droegen. Uiteraard werd de Levi's 501 gaandeweg vernieuwd, aangepast aan nieuwe mode-standaarden, kwam ze in verschillende wassingen, … Maar in essentie blijft het nog steeds dezelfde broek, met de typische knoopsluiting - eenvoudigweg omdat bij het ontstaan van de broek, de rits nog niet was uitgevonden - en de stoere look. In onze collectie vind je zowel Levi's 501 voor heren als Levi's 501 voor dames. Meer gespecificeerd vind je bij de heren de gekende Levi's 501 straight jeans, terwijl bij de dames de variaties Levi's 501 CT shorts, 7/8ste jeans & de 501 boyfriend jeans voor je hebben klaarliggen.


Als denimspecialist zouden we Levi’s niet in ons aanbod kunnen missen. Jeans voor mannen en vrouwen in verschillende fits en wassingen. De Levi's 501, 502, 511 en 512 voor hem, de 710, 712 en 721 voor haar. Daar horen ook jeansjassen voor heren, jeansjassen voor dames en jeanshemden & jeansblouses bij, met stoere details en fijne snits. Basic T-shirts met het batwing logo matchen hier perfect mee. Maar onder ons: Levi’s combineert zowat met alles!

Over Levi’s valt zoveel te vertellen dat we niet goed weten waar te beginnen. Het kan bij het begin, natuurlijk. 1847, Levi Strauss emigreert naar de VS. Hij maakt er stevige broeken uit canvas, voor goudzoekers, pioniers en avonturiers. Maar zijn voorraad raakt uitgeput en noodgedwongen moet hij overschakelen op een andere katoensoort. Hij kiest voor een soort uit Nîmes. De Nîmes. Zijn keuze voor ‘denim’ blijkt een gouden zet. De zakken verstevigen met klinknagels nog briljanter: de spijkerbroek werd geboren. En ze bleek een lang leven beschoren, want jeans is sindsdien niet meer weg te denken uit onze kleerkast.

Levi's voor dames en heren kopen in de online Brooklyn shop

Heb je jouw favoriete stuk van Levi's gevonden? Bestel het dan online bij Brooklyn of pas het aan in één van onze zeven winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem). Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het terug naar ons magazijn. Lees alles over ruilen en retourneren hier. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.