Lee

Lee
Huidige filters
 1. Afdeling Kleding Verwijder dit artikel
 2. Doelgroep Dames Verwijder dit artikel
Toon filters

10 producten

per pagina
Filteren
 1. Lichtblauwe Elly slim jeans
  Lichtblauwe Elly slim jeans
  Vanaf € 99,95
 2. Blauwe Scarlett skinny jeans
  Blauwe Scarlett skinny jeans
  Vanaf € 99,95
 3. Blauwe Scarlett High skinny jeans met hoge taille
  Blauwe Scarlett High skinny jeans met hoge taille
  Vanaf € 89,95
 4. Blauwe Scarlett High blauwe skinny jeans met hoge taille
  Blauwe Scarlett High blauwe skinny jeans met hoge taille
  Vanaf € 99,95
 5. Blauwe Elly slim jeans
  Blauwe Elly slim jeans
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 99,95
 6. Grijze Scarlett skinny jeans
  Grijze Scarlett skinny jeans
  Vanaf € 99,95
 7. Blauwe Scarlett High skinny jeans met hoge taille
  Blauwe Scarlett High skinny jeans met hoge taille
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 99,95
 8. Grijze Elly slim jeans
  Grijze Elly slim jeans
  Waardering:
  90%
  Vanaf € 99,95
 9. Blauwe Scarlet skinny jeans
  Blauwe Scarlet skinny jeans
  Vanaf € 99,95
Toon filters

10 producten

per pagina

Lee

stoere kwalitatieve denim voor mannen bij Brooklyn

Lee is een jeansmerk met ballen. Hun jeans fits voor mannen, zoals de Luke, Rider en Daren, passen perfect in het hedendaagse modebeeld. Ze hebben de juiste wassingen, een goede pasvorm en zijn van hoge kwaliteit. Net zo voor de damesjeans van Lee met de Elly en Scarlett. Brooklyn gelooft sterk in deze skinny’s, slim en straight fits, die voor heel wat dames en heren passen. De jeanshemden, jeansvestjes en logo T-shirts voor heren hebben een vintage kantje met een stoer gehalte. Het mag af en toe wel wat rock’n’roll zijn, niet?

Toch begon het allemaal wat anders, in 1889. H. D. Lee Mercantile Company begon als een groothandel in kruideniers- en andere waren, Kansas, VS. Aangezien leveringen en kwaliteit van de werkkledij te wensen over liet, besloot oprichter Henry David Lee in 1912 zijn eigen fabriek voor de productie van overalls en jassen te starten. De Union-all jumpsuit werd zo populair, dat welk elk huishouden in de VS er minstens één in huis had. En zo zag het kledingmerk Lee het levenslicht.

Tot in de jaren ‘40 bleef het gefocust op werkkledij, vanaf de jaren ‘50 maakte Lee de uitbreiding naar vrijetijdskledij. Het was het startschot voor een lange carrière in de jeans wereld, die nog steeds voortduurt. Doorheen de jaren ging Lee door met innoveren, wat resulteerde in steeds betere fits, nieuwe stijlen, hedendaagse wassingen, … De belangrijkste vernieuwing die ze introduceerden in denim land, was het gebruik van de rits in hun jeans broeken en overalls. Wat vandaag zo eenvoudig lijkt, was toen op zijn zachtst uitgedrukt, revolutionair.

Herenkleding en damesjeans online bestellen bij Brooklyn

Heb je jouw favoriete stuk van Lee gevonden? Bestel het dan online bij Brooklyn of pas het aan in één van onze zeven winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem). Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het terug naar ons magazijn. Lees alles over ruilen en retourneren hier. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.