Komono

Komono

Producten 1-24 van 50

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 50

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

KOMONO

Belgische horloges en zonnebrillen bij Brooklyn

KOMONO betekent zoveel als ‘kleine dingen’. De naam verraadt dan ook meteen de visie van het accessoiremerk: het zijn de kleine dingen in hun simpelste vorm, die er toe doen. Een visie die Raf Maes en Anton Janssens, bezielers van KOMONO, van bij de start in 2009 gevolgd hebben. Hun horloges en zonnebrillen blinken uit in puur design, intense kleuren en minimalistische esthetiek.

Het Belgische KOMONO is de juiste mix tussen Droombeeld en Timing. Hun accessoires komen precies op het juiste moment en geven een kijk op het modebeeld van nu. Kleuren die er boenk op zitten, horlogebandjes met stoere of romantische insteek, wijzerplaten die opvallen, zonnebrillen in de juiste vormen en groottes. Perfect te combineren met wat de mode dat seizoen te bieden heeft.

Met respect voor kwaliteit en vakmanschap, zo worden de uurwerken en zonnebrillen van KOMONO geproduceerd. Het maakt het merk op en top Belgisch.

Brooklyn heeft een grote keuze aan zonnebrillen en horloges van KOMONO voor mannen en vrouwen. Alle zonnebrillen zijn voorzien van een UV400 certificaat en worden geleverd in een mooie brillendoos. Monturen in unieke vormen en in verschillende groottes, in opvallende of net heel subtiele kleuren. Voor zonnige dagen, in zomer en winter. De uurwerken blinken uit in eenvoud en esthetiek. Gekleurde wijzerplaten met horlogebandjes in basiskleuren. Een gouden wijzerplaat met een cut-out polsbandje in leer. Een stoffen horlogebandje met bloemenprint in combinatie met een sobere zwarte wijzerplaat. Je zou er wel voor elke dag van de week eentje willen.