Happy Socks

Happy Socks
Toon filters

Producten 1-24 van 115

per pagina
Toon filters

Producten 1-24 van 115

per pagina

Happy Socks

hij/zij van top tot teen gekleed bij Brooklyn

Kousen… vroeger niet meteen het eerste kledingstuk waar men aan dacht bij het samenstellen van een outfit. Vandaag kunnen we er niet meer om heen. Sokken maken net zo goed deel uit van jouw kledingstijl als een T-shirt of hemd. Jouw saaie zwarte en bruine exemplaren beu? Gooi ze gerust in de vuilbak, Happy Socks brengt kousen met vrolijke prints en in ontelbare kleuren voor mannen en vrouwen.

Voor elke gelegenheid heeft Brooklyn wel een paar sokken in huis. Om een Britse look af te werken, een monochroom silhouet te doorbreken, een zomerse outfit kracht bij te zetten, een sportieve stijl te pimpen, of gewoon...omdat je blij wordt van gekleurde voeten. Onder een jeans, evengoed onder een rok of kleedje. Niet zo voor felle kleuren? Happy Socks maakt ook grijze en zwarte kousen vrolijk. Een heerlijke kleine traktatie voor jezelf. Ook een mooi geschenk voor een ander. Zeker de 3-pack en 4-pack in leuke cadeau-doosjes.

Het Zweedse Happy Socks is het geesteskind van twee vrienden die in de lente van 2008 het idee kregen om van iets heel alledaags een kleurrijk staaltje design te maken en zo vrolijkheid te verspreiden. Bovendien willen ze garant staan voor een ongeëvenaarde kwaliteit, kundigheid en creativiteit. Onder ons gezegd en gezwegen: daar slagen ze héél goed in.

Van kousen groeide het accessoire merk verder door naar ondergoed. Zo heeft Brooklyn ook boxershorts van Happy Socks voor mannen in het assortiment. Losse modellen in al even opgewekte kleuren en prints als de kousen. Met bollen, ‘peace en love’ tekens, geometrisch, ... Je kan combineren, of helemaal tegendraads twee motieven doen clashen. Waar jij die dag zin in hebt…

Kousen en boxershorts van Happy Socks online kopen bij Brooklyn

Heb je jouw favoriete accessoire van Happy Socks gevonden? Bestel het dan online bij Brooklyn of pas het aan in één van onze zeven winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem). Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het terug naar ons magazijn. Lees alles over ruilen en retourneren hier. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.