Edwin ED-85

Edwin ED-85
Huidige filters
  1. Modelnaam Edwin ED-85 Verwijder dit artikel
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Edwin ED-85 online kopen bij Brooklyn.be

De ED-85 is een eigentijdse pasvorm van Edwin. De slim fit jeans is vrij smal op het bovenbeen, waardoor we hem eerder als skinny omschrijven. Vanaf de knie loopt de pijp recht door naar de enkel. Ideaal om een paar keer om te plooien op een sneaker of om in een bottine te dragen. Waar de ED-80 een knoopsluiting heeft, sluit de ED-85 met een rits, wat meteen ook het grote verschil is tussen de twee modellen.

Check hier al onze jeans voor heren of waarom niet al onze slim fits.

In onze 7 winkels Brooklyn (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem) en online webshop staan onze profashionals steeds garant voor een persoonlijke service. Volg de nieuwste trends, kies evergreen klassiekers en stel vooral je eigen stijl samen.

Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het gratis terug naar ons magazijn. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.