Edwin

Edwin
Huidige filters
 1. Modelnaam Edwin ED-55 Verwijder dit artikel
 2. Broekmaat 32 Verwijder dit artikel
Toon filters

6 producten

per pagina
Filteren
 1. Grijze ED-55 jeansshort
  Grijze ED-55 jeansshort
  Vanaf € 79,95
 2. Blauwe ED-55 slim jeans
  Blauwe ED-55 slim jeans
  Vanaf € 99,95
 3. Blauwe ED-55 slim jeans
  Blauwe ED-55 slim jeans
  Vanaf € 99,95
 4. Blauwe ED-55 slim jeans
  Blauwe ED-55 slim jeans
  Vanaf € 99,95
 5. Zwarte ED55 slim jeans
  Zwarte ED55 slim jeans
  Vanaf € 139,95
 6. Donkerblauwe ED-55 slim jeans
  Donkerblauwe ED-55 slim jeans
  Vanaf € 99,95
Toon filters

6 producten

per pagina

Edwin

jeans en kleding voor heren bij Brooklyn

Ben je een denim liefhebber? Dan is Edwin een kledingmerk voor jou. Met een aantal rake fits bedienen ze heel wat mannen van de juiste jeans. Giet daar nog eens de juiste wassing over en je hebt een succes recept. Bij Brooklyn vind je verschillende modellen van Edwin voor mannen. De skinny fit ED-85 en de slim fit ED-55 bijvoorbeeld. Soms in selvedge denim (jeans met aan de binnenzijde een rood/witte boord aan de naad), soms in Japanse denim (gemaakt op oude weefgetouwen en van superieure kwaliteit). Vaak met Comfort Stretch voor extra beweeglijkheid. In mooie wassingen. Naast de jeans kan je er ook sweaters, T-shirts, hemden en jassen vinden. Aangevuld met toffe accessoires zoals mutsen. Of wat denk je van een denim schort? Blauw, blauwer, blauwst, Edwin.

Edwin is een Japans merk opgericht in 1947 door Mr. Tsunemi. Dat er geen jeans wordt geproduceerd in Japan, maar allemaal moet ingevoerd worden uit Amerika en Europa, vindt hij een gebrek. Dus koopt hij oude weefgetouwen op, om zijn eigen denim productie op te starten in Japan. In 1961 rolt de eerste Edwin jeansbroek van de weefgetouwen, in 1963 wordt de eerste zware selvedge denim gemaakt. Algauw neemt Edwin het voortouw in innovatie. ‘Old wash’, een procédé waarbij men nieuwe jeans zo bewerkt dat het een replica wordt van een gedragen exemplaar, proberen zij het eerst uit. Evenals ‘Stone wash’, wat door hen wordt uitgevonden in de jaren ‘80 en de hele denim industrie beïnvloedt, tot vandaag. Sinds 2003 begeven ze zich ook op Europese markt, waar ze ondertussen menig hart veroverd hebben.

Herenkleding en jeans van Edwin kopen in de online Brooklyn shop

Heb je jouw favoriete stuk van Edwin gevonden? Bestel het dan online bij Brooklyn of pas het aan in één van onze zeven winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem). Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het terug naar ons magazijn. Lees alles over ruilen en retourneren hier. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.