Dickies t-shirts voor heren

C.N. Williamson en E.E “Colonel” Dickie richtten in 1922 Dickies heren t-shirts op. Dankzij hun toewijding en nauw contact met de klanten kon Dickies uitgroeien van een kleine fabrikant van ‘overalls’ tot het grootste workwear merk van de wereld. Tegenwoordig biedt Dickies een breed spectrum van kleding, gaande van work pants, shorts, sweaters (logo), T-shirts (logo), hemden en jassen.

Ontdek onze volledige collectie T-shirts voor heren.

Dickies t-shirts voor heren online shoppen

Dickies heren t-shirts online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Dickies t-shirts voor heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Meer Minder
— 9 producten —
— Nieuw
Dickies - Zwarte Baker City T-shirt
€ 35,00
Dickies - Koraalrode Summerdale T-shirt
€ 35,00
Dickies - Grijze Mapleton T-shirt
€ 27,95
Dickies - Donkerblauw-witte Rivergrove T-shirt
€ 39,95
Dickies - Witte Oatfield T-shirt
€ 35,00
Dickies - Witte Holtville T-shirt
€ 29,95
Dickies - Donkerblauwe Porterdale T-shirt
€ 29,95
Dickies - Lichtgrijze Mapleton T-shirt
€ 32,95
Dickies - Witte basic Mapleton T-shirt
€ 27,95