Deus Ex Machina

Deus Ex Machina
Toon filters

9 producten

per pagina
Toon filters

9 producten

per pagina

Deus Ex Machina

streetwear kleding voor mannen bij Brooklyn

De herenkleding van Deus Ex Machina is er voor jongens die houden van streetwear. Een merk met een ziel en verhaal, kleding met een ruige kant, perfect combineerbaar met andere merken uit het aanbod. Voor ruwe bolsters met een blanke pit. Ontdek de sweaters met logo in snelle handschriften, T-shirts met motor print, trucker petten in een resem kleuren, … In deze kleren heb je meteen zin om het gaspedaal in te duwen… wel voorzichtig op de boane hé!

Flitsende motors, stoere bikers, modderige parcours, … Deus Ex Machina maakt deel uit van dit motor wereldje. Begonnen als een T-shirt collectie voor bikers, groeide het merk uit tot een volwaardige kledinglijn, te vinden over de hele wereld. Met zijn cafés creëert Deus Ex Machina een eigen universum, waar de racemachine goddelijke proporties aanneemt.

Deus Ex Machina online kopen bij Brooklyn.be

In onze 7 winkels Brooklyn (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem) en online webshop staan onze profashionals steeds garant voor een persoonlijke service. Volg de nieuwste trends, kies evergreen klassiekers en stel vooral je eigen stijl samen.

Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het gratis terug naar ons magazijn. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.