Staffel: -30% op 1 afgeprijsd stuk, -35% op 2de afgeprijsd stuk, -40% op 3de afgeprijsd stuk! (Korting wordt verrekend in het winkelmandje)

Denham

Vind jij nonchalant perfect? Dan is de herenkleding van Denham zeker jouw ding. Denham staat voor premium kwaliteit jeans, broeken en andere kleding, met de juiste balans tussen innovatie enerzijds en respect voor traditie anderzijds. Brooklyn.be heeft alvast de slim fit Razor, de slim tapered York en skinny fit Bolt in huis als jeans en broeken.

Denham
Toon filters

16 producten

per pagina
Filteren
 1. Blauwe Razor slim jeans
  Blauwe Razor slim jeans
  Vanaf € 119,00 Normale prijs € 169,95
 2. Blauwe jeans
  Blauwe jeans
  Vanaf € 140,00 Normale prijs € 199,95
 3. Blauwe Razor slim jeans
  Blauwe Razor slim jeans
  Vanaf € 105,00 Normale prijs € 149,95
 4. Blauwe York fold slim tapered jeans
  Blauwe York fold slim tapered jeans
  Vanaf € 105,00 Normale prijs € 149,95
 5. Blauwe Razor slim jeans
  Blauwe Razor slim jeans
  Vanaf € 112,00 Normale prijs € 159,95
Toon filters

16 producten

per pagina

Denham online kopen bij Brooklyn.be

Vind jij nonchalant perfect? Dan is de herenkleding van Denham zeker jouw ding. Denham staat voor premium kwaliteit jeans en kleding, met de juiste balans tussen innovatie enerzijds en respect voor traditie anderzijds. Steeds met de nodige aandacht voor detail, en sterk geïnspireerd door de Japanse cultuur en passie voor product. Het logo van Denham, de schaar, duidt op dit vakmanschap. Stoere denim van hoge kwaliteit, gefabriceerd op Italiaanse en Japanse machines. Jeans met een ruig kantje door de straffe wassingen en bewerkingen.

Denham the Jeanmaker is het verhaal van één man, Jason Denham. Een Brit met een fascinatie voor mode en in het bijzonder jeans, die zich in Amsterdam vestigde en sinds 2008 timmert aan zijn eigen merk, Denham.

In onze 7 winkels Brooklyn (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem) en online webshop staan onze profashionals steeds garant voor een persoonlijke service. Volg de nieuwste trends, kies evergreen klassiekers en stel vooral je eigen stijl samen.

Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het gratis terug naar ons magazijn. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.