Ons magazine niet in jouw bus? Haal 'm in de winkel of krijg 'm bij een online bestelling.

Denham

Vind jij nonchalant perfect? Dan is de herenkleding van Denham zeker jouw ding. Denham staat voor premium kwaliteit jeans, broeken en andere kleding, met de juiste balans tussen innovatie enerzijds en respect voor traditie anderzijds. Brooklyn.be heeft alvast de slim fit Razor, de slim tapered York en skinny fit Bolt in huis als jeans en broeken.

Denham
Huidige filters
 1. Doelgroep Heren Verwijder dit artikel
Toon filters

15 producten

per pagina
Filteren
 1. Lichtblauwe Razor slim jeans
  Lichtblauwe Razor slim jeans
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 129,95
 2. Kaki York fold slim tapered broek
  Kaki York fold slim tapered broek
  Vanaf € 149,95
 3. Blauwe Bolt skinny jeans
  Blauwe Bolt skinny jeans
  Vanaf € 179,95
 4. Donkergrijze Bolt skinny jeans
  Donkergrijze Bolt skinny jeans
  Vanaf € 159,95
 5. Donkerblauwe Razor slim jeans
  Donkerblauwe Razor slim jeans
  Waardering:
  80%
  Vanaf € 169,95
 6. Blauwe Razor slim jeans
  Blauwe Razor slim jeans
  Waardering:
  80%
  Vanaf € 199,95
 7. Grijze Razor slim jeans
  Grijze Razor slim jeans
  Vanaf € 189,95
Toon filters

15 producten

per pagina

Denham online kopen bij Brooklyn.be

Vind jij nonchalant perfect? Dan is de herenkleding van Denham zeker jouw ding. Denham staat voor premium kwaliteit jeans en kleding, met de juiste balans tussen innovatie enerzijds en respect voor traditie anderzijds. Steeds met de nodige aandacht voor detail, en sterk geïnspireerd door de Japanse cultuur en passie voor product. Het logo van Denham, de schaar, duidt op dit vakmanschap. Stoere denim van hoge kwaliteit, gefabriceerd op Italiaanse en Japanse machines. Jeans met een ruig kantje door de straffe wassingen en bewerkingen.

Denham the Jeanmaker is het verhaal van één man, Jason Denham. Een Brit met een fascinatie voor mode en in het bijzonder jeans, die zich in Amsterdam vestigde en sinds 2008 timmert aan zijn eigen merk, Denham.

In onze 7 winkels Brooklyn (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem) en online webshop staan onze profashionals steeds garant voor een persoonlijke service. Volg de nieuwste trends, kies evergreen klassiekers en stel vooral je eigen stijl samen.

Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het gratis terug naar ons magazijn. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.