Champion dames t-shirts

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bijna 100 jaar oud en nog altijd een topper. Champion dames t-shirts groeide uit tot een volwaardig sportmerk, gekend over de hele wereld. Champion herken je meteen aan, oh toeval, hun iconische 'C' logo. Bij Brooklyn.be vind je T-shirts voor dames en heren in verschillende kleuren, met heel véél logo. Wie heeft die logo-hype ook weer bedacht?

Ontdek hier onze volledige collectie T-shirts voor dames.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier