Champion sweaters & truien

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het merk Champion sweaters & truien is al 100 jaar oud en nog altijd een topper. Het merk groeide uit tot een volwaardig sportmerk, gekend over de hele wereld. Dit was niet in het minst te danken aan de uitvinding van het ‘reverse weave’ sweatshirt, dat niet krimpt in de lengte. Heerlijk comfortabel, zoals we het graag hebben. Champion herken je meteen aan, oh toeval, hun iconische 'C' logo. Bij Brooklyn.be vind je dames sweaters in verschillende kleuren, met heel véél logo. Wie heeft die logo-hype ook weer bedacht?

Ontdek onze volledige collectie sweaters voor dames.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier