Champion

Champion
Huidige filters
  1. Onze Selectie Streetwear kleding Verwijder dit artikel
Toon filters

Producten 1-24 van 51

Pagina
per pagina
Filteren
Toon filters

Producten 1-24 van 51

Pagina
per pagina

Champion

sportieve kledij voor dames en heren bij Brooklyn

Champion herken je meteen aan, nu ja, hun iconische C logo. Bij Brooklyn vind je dames- en herensweaters en T-shirts voor mannen en tops voor vrouwen in verschillende kleuren, met véél logo. Wie heeft die logo-hype ook weer bedacht?

Bijna 100 jaar oud en nog altijd een topper. Op de markt gebracht voor voetbal- en andere sport teams van scholen, groeide het merk uit tot een volwaardig sportmerk, gekend over de hele wereld. Dit was niet in het minst te danken aan de uitvinding van de ‘reverse weave’ sweatshirt, die niet krimpt in de lengte. Heerlijk comfortabel, zoals we het graag hebben.

Champion kleding online kopen bij Brooklyn

Heb je jouw favoriete stuk van Champion gevonden? Bestel het dan online bij Brooklyn of pas het aan in één van onze zeven winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem). Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het terug naar ons magazijn. Lees alles over ruilen en retourneren hier. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.