Champion

Champion
Huidige filters
  1. Doelgroep Heren Verwijder dit artikel
  2. Doelgroep Dames Verwijder dit artikel
Toon filters

Producten 1-24 van 54

Pagina
per pagina
Filteren
Toon filters

Producten 1-24 van 54

Pagina
per pagina

Champion online kopen bij Brooklyn.be

Champion herken je meteen aan, nu ja, hun iconische C logo. Bij Brooklyn.be vind je dames- en herensweaters en T-shirts voor mannen en tops en T-shirts voor vrouwen in verschillende kleuren, met véél logo. Wie heeft die logo-hype ook weer bedacht?

Bijna 100 jaar oud en nog altijd een topper. Op de markt gebracht voor voetbal- en andere sport teams van scholen, groeide het merk uit tot een volwaardig sportmerk, gekend over de hele wereld. Dit was niet in het minst te danken aan de uitvinding van de ‘reverse weave’ sweatshirt, die niet krimpt in de lengte. Heerlijk comfortabel, zoals we het graag hebben.

In onze 7 winkels Brooklyn (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem) en online webshop staan onze profashionals steeds garant voor een persoonlijke service. Volg de nieuwste trends, kies evergreen klassiekers en stel vooral je eigen stijl samen.

Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het gratis terug naar ons magazijn. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.