Carhartt WIP t-shirts voor dames

— 9 producten —
Carhartt WIP - Witte Wildcat T-shirt
€ 39,95
Carhartt WIP - Groene Chester T-shirt
€ 35,00
Carhartt WIP - Paarse Chester T-shirt
€ 35,00
Carhartt WIP - Roze Lolly T-shirt
€ 39,95
Carhartt WIP - Beige Nelson T-shirt
€ 45,00
Carhartt WIP - Lichtblauwe Nelson T-shirt
€ 45,00
Carhartt WIP - Donkergrijze Nelson T-shirt
€ 45,00
Carhartt WIP - Geel-witte Coleen T-shirt
€ 49,95
Carhartt WIP - Zwarte basic Chase T-shirt
€ 35,00

Streetwear voor skaters, hiphoppers en alle mannen en vrouwen die graag comfortabel en toch hip door het leven gaan, zo valt Carhartt WIP dames T-shirts en tops nog het best samen te vatten. Brooklyn.be is al jaren fan én verdeler van Carhartt WIP, en daar zijn we trots op. Check hier de rest van het Carhartt-strafs dat Brooklyn te bieden heeft voor heren.

Ontdek onze volledige collectie T-shirts voor dames.

Carhartt WIP dames T-shirts online shoppen

Carhartt WIP dames T-shirts online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Carhartt WIP dames T-shirts in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!