Carhartt WIP salopetten voor dames

— 3 producten —
Carhartt WIP - Groene Bib Straight salopette
€ 129,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Alma Bib salopette
€ 129,95
Carhartt WIP - Lichtblauwe Bib Overall
€ 159,95

Ontdek hier ons aanbod van Carhartt salopetten voor dames. Er zit vast een Carhartt salopette tussen voor jou!

Streetwear voor skaters, hiphoppers en alle mannen en vrouwen die graag comfortabel en toch hip door het leven gaan, zo valt Carhartt WIP nog het best samen te vatten. Om lekker trendy en comfy te zijn, hebben we met z'n allen de neiging om in een Carhartt salopette te springen. Carhartt voorziet jou daarom van een collectie Herensalopettes van Carhartt die ondertussen toch wel al als echte klassiekers mogen bestempeld worden. Check gerust ook eens ons volledig aanbod Salopetten voor heren en dames bij Brooklyn.be.

Carhartt salopetten voor dames online shoppen

Carhartt salopetten voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Carhartt salopetten voor dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!