Carhartt WIP

Carhartt WIP

Producten 1-24 van 157

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 157

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Carhartt

streetwear voor mannen en vrouwen bij Brooklyn

Het merk Carhartt WIP

Carhartt WIP is vandaag zowat het icoon van de streetwear, maar het begon allemaal iets anders…

In 1889 kreeg Hamilton Carhartt in het industriële Detroit het idee om zijn eigen overall-lijn voor werklui op te starten. Hij trok hierbij resoluut de kaart van kwaliteit en productie in menswaardige en eerlijke omstandigheden. De stevige en met de hand vervaardigde overalls sloegen vooral aan bij de spoorwegwerkers, en zo werd de eerste Carhartt overall geboren.

Het was het begin van een succesvol merk. Eerst enkel voor werkkledij maar toen de behoefte aan stevige kledij bij skaters, bikers en andere sportievelingen duidelijk werd, zette Carhartt de stap naar het ontwikkelen van streetwear. Het bleek een schot in de roos.

De stijl van Carhartt WIP kleding

Streetwear voor skaters, hiphoppers en alle mannen en vrouwen die graag comfortabel door het leven gaan, zo valt Carhartt WIP nog het best samen te vatten. Functionele jassen zoals de Carhartt WIP Nimbus jas. Comfortabele broeken, denk maar aan de Sid pant, waar je gemakkelijk mee op je bike springt. Sweaters met en zonder kap, T-shirts met toffe print of logo.

Brooklyn is al jaren fan én verdeler van Carhartt WIP, en daar zijn we trots op.

Carhartt WIP kleding online kopen bij Brooklyn

Heb je jouw favoriete stuk van … gevonden? Bestel het dan online bij Brooklyn of pas het aan in één van onze zeven winkels. Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het terug naar ons magazijn. Lees alles over ruilen en retourneren hier. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.