Carhartt WIP

Carhartt WIP
Toon filters

Producten 1-24 van 209

per pagina
 1. Donkerblauwe Mentley jas met kap
  Donkerblauwe Mentley jas met kap
  Vanaf € 229,95
 2. Kaki Trapper parka
  Kaki Trapper parka
  Vanaf € 249,95
 3. Kaki Kodiak jas met kap
  Kaki Kodiak jas met kap
  Vanaf € 149,95
 4. Donkerblauwe ribfluwelen Madison hemd
  Donkerblauwe ribfluwelen Madison hemd
  Vanaf € 79,95
 5. Bordeaux College T-shirt
  Bordeaux College T-shirt
  Vanaf € 29,95
 6. Witte camouflage College T-shirt
  Witte camouflage College T-shirt
  Vanaf € 29,95
 7. Donkerbruine Script Embroidery T-shirt
  Donkerbruine Script Embroidery T-shirt
  Vanaf € 29,95
 8. Donkergroene Playoff trui
  Donkergroene Playoff trui
  Vanaf € 79,95
 9. Lichtpaarse Hooded Script Logo sweater
  Lichtpaarse Hooded Script Logo sweater
  Vanaf € 89,95
Toon filters

Producten 1-24 van 209

per pagina

Carhartt

streetwear voor mannen en vrouwen bij Brooklyn

Streetwear voor skaters, hiphoppers en alle mannen en vrouwen die graag comfortabel en toch hip door het leven gaan, zo valt Carhartt WIP nog het best samen te vatten. Functionele heren- en damesjassen zoals de Carhartt WIP Nimbus jas. Comfortabele jeans, broeken of shorts, denk maar aan de Sid Pant, waar je gemakkelijk mee op je bike springt. Sweaters voor hem of haar, met en zonder kap, T-shirts (ook voor hem of haar) met toffe print of logo. Oh ja, en vergeet de klassieke Script Logo T-shirts en -sweaters en College T-shirts en sweaters niet.

Brooklyn is al jaren fan én verdeler van Carhartt WIP, en daar zijn we trots op.

Carhartt WIP is vandaag zowat het icoon van de streetwear, maar het begon allemaal iets anders… In 1889 kreeg Hamilton Carhartt in het industriële Detroit het idee om zijn eigen overall-lijn voor werklui op te starten. Hij trok hierbij resoluut de kaart van kwaliteit en productie in menswaardige en eerlijke omstandigheden. De stevige en met de hand vervaardigde overalls sloegen vooral aan bij de spoorwegwerkers, en zo werd de eerste Carhartt overall geboren.

Het was het begin van een succesvol merk. Eerst enkel voor werkkledij maar toen de behoefte aan stevige kledij bij skaters, bikers en andere sportievelingen duidelijk werd, zette Carhartt de stap naar het ontwikkelen van streetwear. Het bleek een schot in de roos.

Carhartt WIP online kopen bij Brooklyn.be

In onze 7 winkels Brooklyn (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem) en online webshop staan onze profashionals steeds garant voor een persoonlijke service. Volg de nieuwste trends, kies evergreen klassiekers en stel vooral je eigen stijl samen.

Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het gratis terug naar ons magazijn. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.