Barbour International

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ontdek hier ons aanbod Barbour International .

Barbour International begon in 1894 in South Shields - Engeland als een bedrijfje dat kledij voor vissers ontwierp. De kleinzoon, een motorhead, gebruikte dezelfde stoffen om motorkledij te ontwerpen. Dit werd opgepikt door een andere motorhead - Steve Mc Queen - en de rest is geschiedenis. Ondertussen heeft Barbour het geschopt tot hofleverancier in het VK. Mc Queen/hof; what's in a name?

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!