Wedden dat dit niet went? Solden tot -40% !

Armor Lux

Armor Lux
Huidige filters
  1. Doelgroep Dames Verwijder dit artikel
Toon filters

8 producten

per pagina
Filteren
Toon filters

8 producten

per pagina

Armor Lux online kopen bij Brooklyn.be

Ahoy, schip ahoy. Met Armor Lux waan je je zo op een zeilschip voor de Normandische kust. T-shirts met - hoe kan het ook anders - marinestrepen, truien met boothals en knopen op de schouders, wollen mantels met dubbele knopenrij of houtje-touwtje. Stijlvol en kwalitatief, twee eigenschappen die het merk reeds van in de begindagen typeren. Gesticht in 1938 was het eerste doel van Armor Lux het vervaardigen van gebreid ondergoed van hoge kwaliteit. Doorheen de jaren werden technische vernieuwingen doorgevoerd, waardoor men in 1970 klaar was om de eerste ready-to-wear collectie op de markt te brengen. De kleding werd een gevestigde waarde in Frankrijk. Sinds 2005 werkt men steeds meer met organisch katoen en is Armor Lux aangesloten bij Fairtrade. Aan deze duurzame en eerlijke weg blijft de kledinglijn nog steeds bouwen. Armor Lux vind je bij Brooklyn.be voor dames en heren.

In onze 7 winkels Brooklyn (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem) en online webshop staan onze profashionals steeds garant voor een persoonlijke service. Volg de nieuwste trends, kies evergreen klassiekers en stel vooral je eigen stijl samen.

Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het gratis terug naar ons magazijn. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.