Armed Angels

Armed Angels
Toon filters

Producten 1-24 van 45

Pagina
per pagina
Toon filters

Producten 1-24 van 45

Pagina
per pagina

Armed Angels: eerlijke kleding voor vrouwen bij Brooklyn

Brooklyn hangt Armed Angels maar graag in zijn (digitale) rekken. No-nonsens rokken, T-shirts met vrolijke prints, basis truien en sweaters met fijne details. In een sober maar allesbehalve saai kleurenpalet. Waar wacht je op?

Fair Fashion in plaats van Fast Fashion, dat is het adagio van Armed Angels. Mooie, organische en ethische kleding, in kwalitatieve materialen en met een hedendaags design. Dat maken ze veel liever dan elke laatste trend en hype te volgen die een half jaar later in de vuilbak belandt (en de kleren bijgevolg ook). Sinds het ontstaan in Duitsland in 2008, zitten ‘eco’ en ‘fair’ ingebakken in de bedrijfscultuur. Om hun woorden kracht bij te zetten is Armed Angels lid van GOTS (Global Organic Textile Standards), Fair Wear Foundation en Fairtrade. Drie organisaties die wereldwijd de standaarden bepalen voor respectievelijk organisch textiel, eerlijke kleding en eerlijke handel. Ze helpen het kledingmerk hun doelstellingen te behalen.

Dameskleding van Armed Angels online kopen in de Brooklyn shop

Heb je jouw favoriete stuk van Armed Angels gevonden? Bestel het dan online bij Brooklyn of pas het aan in één van onze zeven winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem). Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het terug naar ons magazijn. Lees alles over ruilen en retourneren hier. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.