Denim

'Brooklyn' en 'jeans' gaan samen als bijen en honing, vissen en water of ja, zelfs Nicole en Hugo. Als je aan het ene denkt, dan denk je ook aan het andere. Jeans is zo vertrouwd en onmisbaar geworden in het dagelijkse leven. Bij Brooklyn.be vind je de grootste en meest traditionele jeansmerken terug. Denk maar aan Levi’s, Tommy Jeans, Diesel, Lee, Lee Cooper en Scotch & Soda. Naast natuurlijk damesjeansbroeken & herenjeansbroeken (ook wel eens spijkerbroeken genoemd) zitten er heel wat andere stukken in onze collecties die ook uit denim gemaakt zijn. Denk maar aan jeansvesten voor zowel de zomer als de winter (sherpa jackets), jeanshemden of -blouses, jeanskleedjes en jeanssalopetten of -jumpsuits. Kortom, ons bloed is ‘indigo’-blauw!

Denim
Huidige filters
 1. Materiaal Jeans Verwijder dit artikel
Toon filters

Producten 1-24 van 397

per pagina
Filteren
 1. Vanaf € 69,95
 2. Vanaf € 79,95
 3. Zwarte Samden jeansshort
  Zwarte Samden jeansshort
  Vanaf € 79,95
 4. Blauwe Samden jeansshort
  Blauwe Samden jeansshort
  Vanaf € 79,95
 5. Blauwe Carpenter jeansshort
  Blauwe Carpenter jeansshort
  Vanaf € 65,00
 6. Lichtblauwe Thoshort jeansshort
  Lichtblauwe Thoshort jeansshort
  Vanaf € 99,95
 7. Blauwe Razor jeansshort
  Blauwe Razor jeansshort
  Vanaf € 99,95
 8. Lichtblauwe 114ZP slim jeans
  Lichtblauwe 114ZP slim jeans
  Vanaf € 89,95
 9. Grijze ED-55 jeansshort
  Grijze ED-55 jeansshort
  Vanaf € 79,95
 10. Blauwe Jam rechte wijde jeans
  Blauwe Jam rechte wijde jeans
  Vanaf € 69,95
Toon filters

Producten 1-24 van 397

per pagina

Denim voor dames en heren online kopen

'Brooklyn' en 'jeans' gaan samen als bijen en honing, vissen en water of ja, zelfs Nicole en Hugo. Als je aan het ene denkt, dan denk je ook aan het andere. Jeans is zo vertrouwd en onmisbaar geworden in het dagelijkse leven. Bij Brooklyn.be vind je de grootste en meest traditionele jeansmerken terug. Denk maar aan Levi’s, Tommy Jeans, Diesel, Lee, Lee Cooper en Scotch & Soda. Naast natuurlijk jeansbroeken voor dames & jeansbroeken voor heren (ook wel eens spijkerbroeken genoemd) zitten er heel wat andere stukken in onze collecties die ook uit denim gemaakt zijn. Denk maar aan jeansvesten voor zowel de zomer als de winter (sherpa jackets), jeanshemden of -blouses, jeanskleedjes en jeanssalopetten of -jumpsuits. Kortom, ons bloed is ‘indigo’-blauw!

In onze 7 winkels Brooklyn (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem) en online webshop staan onze profashionals steeds garant voor een persoonlijke service. Volg de nieuwste trends, kies evergreen klassiekers en stel vooral je eigen stijl samen.

Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het gratis terug naar ons magazijn. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.