start

Ze swipen en scrollen dat het een lieve lust is, spreken niet in duizendtallen maar in K en communiceren met Mr. Google alsof het een persoonlijke vriend is. Het zijn de profashionals achter onze webshop. Ondertussen een jaar up and running, bouwen ze onze webshop www.brooklyn.be elke dag verder uit. Met hetzelfde aanbod en service als in onze winkels, dat spreekt. 

stefaan


Stefaan drumt door het leven, letterlijk. Geef hem een bureau, een goed nummer en hij kan het tokkelen niet tegenhouden. Thuis leeft hij zich uit op een echte drum en beluistert hij muziek, véél muziek. Het is niet minder dan een passie, eentje die hij graag deelt met zijn medemens.

Zijn grootste maar niet zijn enige passie. Mode kan hem ook bekoren. Zo rolde hij bij Brooklyn binnen, in ’99 al. Hij was verkoper in Knokke en later magazijnier in Stasegem. Maar er borrelde nog een ander talent. Zijn schrijfsels bleken vaak pareltjes dus vervoegde hij het webshopteam als copywriter. Om jou te vertellen wat er in onze digitale rekken hangt. Met precisie, want Stefaan is er één van de punctuele soort. En met gebalde humor, want hij is er ook één van de grappige soort. Hij schrijft teksten voor mailings en kent de backoffice van de webshop onderhand als zijn eigen broekzak. Wanneer alles klopt en als een puzzel in elkaar valt, zie je hem tevreden achter zijn pc zitten.  

Stefaan heeft niet veel nodig om gelukkig te zijn. Een dak boven zijn hoofd, zijn vriendin en natuurlijk zijn twee zonen, oTTo en Uwe. Die koestert hij, omdat het nu éénmaal het belangrijkste is in het leven. 
En af en toe wat rust en stilte in zijn hoofd, daar wordt een denker als hij ook blij van.


Kom haar tegen in de gang en ze vraagt hoe het met jou gaat. Vraag haar hoe het gaat en ze antwoordt steevast goed. Ulrike is een positivo van nature. Misschien zit haar brede kijk op de wereld er ook wel voor iets tussen. Haar Master Publiciteit & PR behaalde ze in Valencia, haar professionele ervaring bouwde ze op in Parijs.

Twee zoontjes en een verloving later zoekt ze het in het iets knussere Kortrijk, als E-commerce manager van Brooklyn.be. Brooklyn omdat ze zich helemaal kan vinden in het DNA. Na een goed jaar is het duidelijk dat die van E-shop en al weet waar ze mee bezig is. Ze overschouwt, beschouwt en neemt de touwtjes in handen. Omnichannel is haar digitale religie. Marketing in the mix en zorgen dat alles van a tot z gesmeerd loopt voor de klanten, daar wordt ze gelukkig van.

Wanneer ze tussen de scènes door nog even tijd heeft, droomt ze van een reis naar Corsica of met het hele gezin het ongekende tegemoet rijden in een vintage van. Tot zover laaft ze haar Bourgondische ik aan etentjes met vrienden en feest ze het leven, omdat dat absoluut mag gevierd worden. O ja, ze trouwt op 7 september. Kaartjes mag je naar Brooklyn HQ zenden.

ulrike
Ilka


Ilka zit wekelijks in jouw mailbox met alle straffe Brooklyn nieuws. Het is geen naam die we zomaar verzonnen hebben, ze bestaat echt. En ze is het gezicht en de stem van onze klantenservice. Ze studeerde voedings- en dieetleer en kan perfect aarden in de modewereld. Omdat het in se op hetzelfde neerkomt: door de juiste voeding en de juiste kleren voel je je goed in je vel en krijgt jouw zelfvertrouwen een boost.

Een jong veulen met veel enthousiasme, zo kan je haar het best omschrijven. Een jaar en een half doet ze deze job nu al en ze doet hem graag. Ze bereidt E-shoporders voor, neemt elke telefoon even gezwind op, contacteert leveranciers en werkt elk chatgesprek met precisie af. Klanten bijstaan met raad en daad is ondertussen haar tweede natuur. Bel haar, schrijf haar, laat haar iets weten, ze bedenkt een oplossing voor jouw probleem. Kan ze jou helpen en gelukkig maken, dan is zij dat ook. Zo zit ze in elkaar.

Wanneer ze niet op het werk is, krijgen vriend Eliot en kat Lucio haar onverdeelde aandacht. Daarnaast experimenteert ze in de keuken, bereidt ze een reisje Italië voor of spijst ze haar kleerkast. Over dat laatste moet ze nog dit kwijt: “I love my money where I can see it, hanging in my closet”. Ilka en Brooklyn, a match made in Stasegem.

Een webshop team bestaande uit 3 profashionals? Vaneigens niet! We pikten er gewoon random enkele uit, deel van een ketting waarin elke schakel van tel is!

brooklyn team