eva
geboden

de 3 geboden van
EVA

Profashional Eva is een straffe dame met massa’s levenslust. Eén van haar geboden is ‘Straal! Enthousiasme is besmettelijk’ en dat neemt ze héél serieus. Je ziet haar al zingend en fluitend op de Gentse werkvloer. Nog maar een jaar in het vak, maar fashion zit haar als gegoten. 

geboden
3 geboden van thierry

de 3 geboden van
THIERRY

Profashional Thierry is een rustige heer. Privé is hij honkvast en zet hij zijn 3 parels van dochters op de eerste plaats. Het gras in zijn tuin is zijn hotspot, meer heeft hij niet nodig. Als chauffeur voor Brooklyn is hij altijd on the move. Een mooie stiel die hij al 21 jaar doet. Misschien kom je hem wel eens tegen in één van onze winkels. Waarschijnlijk al lachend, een dagelijkse must voor hem.

Helene
3 geboden

de 3 geboden van
HELENE

Helene is een wervelwind! Lach en toon iedere dag de beste versie van jezelf zegt ze…en als je Helene ontmoet, dan kun je niet anders dan meelachen en meegezogen worden in haar uitbundige manier van leven. Ze zorgt ervoor dat je als klant van Brooklyn Kortrijk telkens weer met de smile op jouw gezicht naar buiten komt, goed gekleed en goedgeluimd.


Met dank aan:

banner