Omarm het onverwachte

We wrijven de winterslaap langzaamaan uit onze ogen en schudden het warme wollige deken van ons af. Hoewel de lente zijn adem nog even inhoudt, gaf februari een pril signaal van het nakende seizoen: het blauw is hemelser, het groen frisser, het geel zonniger. Verse zuurstof verspreidt zich veelbelovend in de lucht. Het geeft een mens goesting om de play-knop in te drukken en een nieuw lied te spelen.

Lore1
Lore2
Lore titel

Met een promotie op zak zit haar carrière op kruissnelheid. Het vraagt soms kunst- en vliegwerk, alle taken afvinken. De juiste koers is ingezet: aansturen, implementeren, evalueren. Ze raakt er steeds meer bedreven in. 

Lore3
Lore4

Lore haar job bij justitie is boeiend en intens. Op het werk leeft ze snel, thuis mag het wat trager. Ze is verzot op man Lander en kinderen Lola en Cezar.  Lore heeft geen yoga nodig om tot rust te komen. Samen Netflixen met manlief en taarten bakken met de kroost volstaat. En voor het eerst sinds lang weer gaan skiën, dat is de kers op die taart. 

Lore
Lore
Lore
Pablotitel

De ratrace is hem vreemd, rust zijn trouwe compagnon de route. Met ‘niets moet, alles mag’ als drijfveer, schrijft hij zijn eigen verhaal. Datgene wat zijn pad kruist, bepaalt de weg die hij volgen zal. Het zorgt voor onverwachte ontmoetingen en interessante mogelijkheden. Of hoe je bij hem terecht kan voor een cursus genietend leven.  

Pablo
Pablo
Pablo
pablo
pablo

Pablo studeerde politieke wetenschappen en journalistiek. Ooit wil hij diepgravende artikels schrijven, of misschien ook niet. Hij wil vooral doen wat hij graag doet. Momenteel is hij barman, dat kelnersjasje zit hem als gegoten. Hij ontmoet zijn vrienden op het werk, heeft tijd om veel te lezen en ziet reisdromen in vervulling gaan. Het leven kan eenvoudig schoon zijn. 

Pablo
Pablo