Instant ingeblikt

We wrijven de winterslaap langzaamaan uit onze ogen en schudden het warme wollige deken van ons af. Hoewel de lente zijn adem nog even inhoudt, gaf februari een pril signaal van het nakende seizoen: het blauw is hemelser, het groen frisser, het geel zonniger. Verse zuurstof verspreidt zich veelbelovend in de lucht. Het geeft een mens goesting om de play-knop in te drukken en een nieuw lied te spelen.

Blok2
Blok3
justine

Ze is een kind van haar generatie. Ze leeft met de lens op scherp en heeft een aangeboren radar voor beeldige plaatjes. Instagram is haar natuurlijke biotoop, volgen en gevolgd worden een evidente levensstijl. Influencen, inspireren, intrigeren: dat is wat ze wil doen.

Blok 4
Blok5Thuis is Justine een achterkomertje, professioneel een haantje de voorste. Haar jobs zoekt ze in de mode en als profashional bij Brooklyn zit ze op de juiste plek. Ze timmert aan haar carrière als influencer en hoopt in 2019 fors te groeien. 8000 volgers is al mooi, maar het mag meer.
 

Blok 6
Blok7
Blok8
Blok 9

Met de wind in het haar en de zon op het gezicht wandelt hij naar het werk. Wat twee maand geleden nieuw, onbekend en spannend was, blijkt een schot in de roos. Ondertussen is zijn job bij Brooklyn Gent het fundament waarop hij zijn zekerheid bouwt. Een mens zou voor minder een deuntje fluiten.

Blok11
Blok 12
Witruimte
Blok12
Blok13
Blok14

Carlo vindt zichzelf een gelukzak. Daar kan hij wel een paar redenen voor bedenken. Dat zijn eerste sollicitatie meteen een toffe job bij Brooklyn opleverde. Of dat hij dicht bij zijn maten in het gezellige Gent woont. Dat hij binnenkort met eigen centen kan reizen, rekent hij er ook bij. Dan neemt hij een wegwerpcamera mee. De verrassing nadien verlengt de reis met een paar dagen. Dat hij het in de vingers heeft om geluk te zien, voegen wij er aan toe. 

Blok14
Blok16