denim

3 goedlachse dames, dat zijn mama Daniëlla en dochters Bianca en Irena. Bezige bijen die leven volgens het adagio: een gezonde geest in een gezond lichaam. Sporten, gezond eten, de dingen nuchter bekijken en een goeie dosis positivisme, meer hebben ze daar niet voor nodig. Omdat de dagelijkse wedloop het niet altijd mogelijk maakt elkaar veel te zien, facetimen ze geregeld. Het houdt de band sterk. En als er tijd is gaan Daniëlla en Bianca lunchen of koffie drinken op vrijdag, hun vrije dag kan niet beter besteed worden.

daniella
daniella

Olifantenpijpen zoals in de jaren 70 zijn het nog net niet. Toch kan je de flared deze zomer niet meer negeren. Draag hem met flair en je krijgt voor stijl een 10 op 10. 

bianca
daniella
irena
zus
close
handen

Wij hebben het voor denim, dat is een publiek geheim. Omdat indigo het mooiste blauw op aarde is en omdat denim vlekkeloos de tand des tijds doorstaat. Het is de vestimentaire draad die generaties met elkaar verbindt. Als gespreksopener, blijk van herkenning en zoete herinnering. Jeans zet al jaren de toon. Gisteren, vandaag en morgen. 

irena
dochter moeder
daniella