Straight forward

Straight fit

Straight fit (jeans)broeken zijn de rechttoe-rechtaan modellen. Ze zitten precies op je heupen en je hebt er iets smallere of iets wijdere, de enige constante is dat de pijp rechtdoor loopt vanop de heup tot aan de enkels. Dé fit van het moment die nonchalance de juiste 'cool' geeft.

Alle straight fits
S Tjeans 78 denim

Mom jeans

De mom jeans zet met zijn hoge taille, ronde dijen en tapered cropped pijpen al jouw assets in de verf. Non-believers hebben ongelijk.

Shop mom jeans

Slim gezien

Slim fit

De slim fit is met zijn slanke, rechte pijpen een easy-to-go pasvorm. De broek loopt rechtdoor van heup tot enkels en zit smaller dan een straight fit. Je kan de pijpen perfect een paar keer oprollen. Voilà, staat beeldig.

Alle slim fits
S Tjeans 1 denim

Flared

De Flared fit trekt de elegante kaart in denimland. Een flared jeans zit slank op het bovenbeen en wordt vanaf de knie wijder. De wijdte aan de enkels gaat van lichtjes tot zeer wijd. Feit is dat je met een hak eronder ellenlange benen creëert.

Shop flared fit

Tuk op skinny

Skinny fit

Skinny is in het algemeen nog steeds de meest geziene fit in het straatbeeld. Een skinny jeans of broek zit strak vanaf het bovenbeen tot aan de enkels. Om gemakkelijk in jouw broek te geraken heeft een skinny altijd een paar procent stretch en sluit hij met een rits.

Alle skinny fits
S Tjeans 85 denim

Wide jeans

Een hoge taille gecombineerd met rechte, wijde pijpen. Meer heb je niet nodig om de perfecte wide jeans te creëren. In verschillende wassingen en kleuren pik je er zo jouw favoriet uit.

Shop wide jeans

Taps toe

Tapered fit

De grootste vernieuwing de laatste jaren in jeansland was de introductie van de tapered fit. Een tapered fit zit slim tot relaxed rond de taille en op het bovenbeen en wordt vanaf de knie smaller naar de enkels toe. Resultaat? Comfort tijdens het dragen én een hedendaagse look worden feilloos gecombineerd.

Alle tapered fits

Gezet met deze fits

Volg ons op Instagram

Main file
Zarren 163
S Tjeans 42
Zarren 37

#brandsandpants

Maak elke maand kans op een cadeaubon van 100 euro.
Hoe dadde? Post een foto van jezelf in Brooklyn outfit en tag de hashtag #brandsandpants.

Volg ons nu!
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken
Made by