koptrekken

’t Is weer koersentijd en wij staan op de eerste rij om de coureurs aan te moedigen. Staan we niet langs het parkoers, dan zitten we thuis in onze zetel om geen minuut te hoeven missen.

Stel je voor dat er juist een ‘démarrage’ is, of dat ze juist aan een heftige beklimming beginnen of dat er iemand met een ‘leegloper’ zit en plots langs de kant moet gaan staan, met zijn wiel zwaaiend, hopend dat de ploegleider niet al te ver weg is.

We mogen er niet aan denken dat we juist naar de plee moeten of dat onze schoonmoeder juist belt, gewoon omdat ze zich verveelt. O, horror!

text

Wij willen, kijkend naar de televisie, ook vestimentair in de ‘mood’ zijn. Wij waxen onze benen, masseren onze eigen kuiten met spierbalsem (voor de spurtjes naar de koelkast) , trekken onze ‘koersebroek’ aan en dragen een T-shirt of sweater van #INTWIEL. Een ‘koerseklakke’ werkt het geheel af.

#INTWIEL zeg je?

Gidong


Jawel, Brooklyn dat is Harelbeke, E3 dus en wij zijn zot van de koers. Daarom ontwierpen wij #INTWIEL; een reeks T-shirts en sweaters met prints en opschriften uit de koers in het ‘West- Vlaams’, de mooiste taal van de hele wereld en bij uitbreiding van het ganse universum. Dat is algemeen geweten en aanvaard… ;-)