200507 Blogbook corona inkom

Brooklyn houdt zich aan de richtlijnen van de overheid

De afstand van 1,5m wordt te allen tijde gerespecteerd. We laten maximaal 1 persoon per 10m² binnen in de winkel. Voor Brooklyn betekent dit afhankelijk van de winkel tussen de 30 en 50 klanten. In de week verlagen we dit aantal naar 20 à 30 klanten. De shoptijd per klant wordt beperkt tot 30 minuten. Er wordt handalcohol voorzien voor zowel onze klanten als de medewerkers.

Omdat de veiligheid van onze klanten en medewerkers voorop staat, voegt Brooklyn onderstaande maatregelen nog zelf toe.

200507 Blogbook corona veiligheid2

Extra materiaal voor de medewerkers

Er worden mondmaskers ter beschikking gesteld voor alle medewerkers, die ze volgens eigen welbevinden kunnen gebruiken. Overal zullen flesjes handalcohol staan zodat medewerkers zeer regelmatig de handen kunnen desinfecteren. Stoffen handdoeken worden vervangen door papieren dispensers.

Viv gent

Shoppen op afspraak

Om wachtrijen te vermijden en een vlotte in- en uitstroom te garanderen, bieden we de klanten de mogelijkheid om op afspraak te shoppen. Via de reservatietool kan een afspraak gemaakt worden in een winkel naar keuze. Zo ben je zeker van jouw halfuur shopplezier.

Maak een afspraak
200507 Blogbook corona paskamers

Het passen van kledij

Het gebruik van de paskamers wordt gehalveerd. Na elk gebruik worden ze gereinigd en wordt er een rustpauze ingelast voor een volgend gebruik. Gepaste kleding wordt op een rustrek gehangen en aan hoge temperaturen gestoomd voordat ze opnieuw in de winkel worden gelegd.

200507 Blogbook corona pijl

Gestroomlijnd verkeer

We splitsen de inkom op in een IN- en UIT-richting. Aan de hand van strepen, pijlen en stippen suggereren we looplijnen, zodat kruisend verkeer beperkt wordt.

OEDH3612

Veelvuldig poetsen

Er wordt een poetsschema opgesteld waarbij alle vlakken, grepen en leuningen elke 2 uur gereinigd worden.

RESK9836

Een veilige kassa

Alle kassa's worden voorzien van een plexiglas en een desinfectiezuil met contactloze dispenser. Er zullen wattenstaafjes ter beschikking gesteld worden om de code op de betaalterminal in te toetsen. Elektronisch betalen wordt gestimuleerd. De kassamedewerkers zullen handschoenen dragen.

Tot slot

Deze maatregelen zullen permanent geëvalueerd worden, in navolging van beslissingen van hogerhand én de werkbaarheid op de winkelvloer, zodat we de meest optimale shopervaring kunnen garanderen in deze nog steeds bijzondere omstandigheden.

Volg ons op Instagram

Main file
Zarren 163
S Tjeans 42
Zarren 37

#brandsandpants

Maak elke maand kans op een cadeaubon van 100 euro.
Hoe dadde? Post een foto van jezelf in Brooklyn outfit en tag de hashtag #brandsandpants.

Volg ons nu!
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken
Made by