Vrank en vrij

We wrijven de winterslaap langzaamaan uit onze ogen en schudden het warme wollige deken van ons af. Hoewel de lente zijn adem nog even inhoudt, gaf februari een pril signaal van het nakende seizoen: het blauw is hemelser, het groen frisser, het geel zonniger. Verse zuurstof verspreidt zich veelbelovend in de lucht. Het geeft een mens goesting om de play-knop in te drukken en een nieuw lied te spelen.

Blok2
Blok3
Isabelle

De creativiteit en vrijheid die haar job eigen zijn, geven haar zuurstof. Net zoals lopen in de natuur, omringd zijn door vrienden, dansen tijdens een zwoele zomeravond. Nog een beetje meer genieten van dat sobere geluk is haar nieuwe strategie. Want ze weet het al langer, groot geluk schuilt in kleine dingen.

Blok 4
Blok5
Blok6
Blok7
Blok 8

Isabelle is grafisch vormgeefster. Ze houdt van haar job, maar ooit zoekt ze andere oorden op. Als verpleegster voor mensen zorgen lijkt haar wel wat. Met haar genereuze lach en eeuwige sprankel in de ogen, wordt ze wellicht de favoriet van elke patiënt. Zíj kent haar favoriet al meer dan 8 jaar: aan zoon Luiz heeft ze haar hart verloren. Levenslust heeft niet veel nodig.

Blok 9
mattias

Werken is zijn standaard, zijn gezin zijn leitmotiv. De plannen zijn niet groot, wel concreet. Een badkamer die op punt staat, wat meer genieten van het huisje aan zee en voor het eerst met het hele gezin de skilatten op. Meer is er niet nodig om van 2019 een succes te maken.

Blok 10
Blok 11
Blok 13
Blok 14

Als zelfstandig dakwerker vind je Mattias dagelijks op grote hoogte. Op de begane grond is hij een toegewijde vader van drie. Dat er achter elke sterke man een sterke vrouw staat, daarvan is hijzelf het grootste bewijs. Die glansrol is weggelegd voor zijn vrouw Lore. Zij houdt de balletjes in de lucht. Een workaholic als hij kan er alleen maar dankbaar voor zijn.  

Blok 15
Blok17
Blok18