Strikken & dassen

Huidige filters
  1. Categorie Strikken & Dassen Verwijder dit artikel
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Strikken & dassen online kopen bij Brooklyn.be

De das en vlinderdas hebben hun oubollige imago al een tijdje achter zich gelaten. Vandaag zijn ze hip en trendy en combineer je ze met verschillende stijlen. Nog steeds onder een kostuum. Evengoed op een houthakkershemd met bretellen, om een Britse look af te werken of in een minimalistisch silhouet. Brooklyn.be heeft een leuk gamma (Ben Sherman en Scotch&Soda) aan vlinderdassen en gewone dassen, effen of met print, om de puntjes op de "i" te zetten.

In onze 7 winkels Brooklyn (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem) en online webshop staan onze profashionals steeds garant voor een persoonlijke service. Volg de nieuwste trends, kies evergreen klassiekers en stel vooral je eigen stijl samen.

Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het gratis terug naar ons magazijn. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.

Mooi aanbod strikken & dassen voor dames bij Brooklyn.be | Gratis verzend&retour | Spaar 10% klantenkaartkorting