Boxershorts

Alles begint bij een goed zittende onderbroeken voor mannen. Brooklyn heeft er in huis van verschillende merken, zoals Scotch & Soda, Ben Sherman, Calvin Klein Jeans. Ontdek onze volledige collectie ondergoed heren.

— 48 producten —
— Nieuw
A'dam - Lichtblauwe Mobile boxershort
25,-
— Nieuw
A'dam - Donkerblauwe Cookiemonster boxershort
25,-
— Nieuw
A'dam - Bordeaux Percolator boxershort
25,-
— Nieuw
A'dam - Groene Oscar boxershort
25,-
— Nieuw
Carhartt WIP - Witte Cotton boxershort
29,95
Calvin Klein Underwear - Grijs-Blauw-Zwarte Modern 3-pack boxershorts
47,95
A'dam - Rode Eddy boxershort
25,-
A'dam - Donkerblauwe Elmo & Cookie Monster boxershort
25,-
A'dam - Donkerblauwe Champagne Bottle boxershort
25,-
A'dam - Donkerblauwe Happy Tree boxershort
25,-
Tommy Hilfiger Underwear - Zwart-Blauwe New York 3-pack giftset boxershorts
47,95
Brava - Multicolor Peanuts Comic boxershort
29,95
A'dam - Donkerblauwe Banana Rama boxershort
25,-
A'dam - Zwarte Macaroni boxershort
25,-
A'dam - Donkerblauwe-Rode Wallpaper boxershort
25,-
A'dam - Donkerblauwe Fluffy Toy boxershort
25,-
Thinking Mu - Wit-Rode Sol boxershort
29,95
Thinking Mu - Wit-Groene Sol boxershort
29,95
Thinking Mu - Wit-Donkerblauwe Sol boxershort
29,95
Calvin Klein Underwear - Zwart-Witte 3-pack Classic boxershorts
42,90
A'dam - Donkerblauwe Einstein boxershort
25,-
A'dam - Groene Banana Monkey boxershort
25,-
Calvin Klein Underwear - Wit-grijs-zwarte 3-pack Slim Fit boxers
59,95
A'dam - Donkerblauwe Building Blocks boxershort
25,-
Pagina

Wat is het verschil tussen een hipster en boxershort voor mannen?

Hipstershorts en boxershorts zijn als twee verschillende werelden als het gaat om ondergoedstijlen. Ze hebben elk hun eigen unieke ontwerp, bedekking en pasvorm. Laten we de details die hen onderscheiden eens bekijken:
Ontwerp: Hipstershorts zijn lage onderkledingstukken die comfortabel op de heupen rusten en precies de juiste hoeveelheid bedekking bieden. Ze hebben een kortere beenlengte dan hun tegenhanger, de boxershort.
Pasvorm: Bij hipstershorts gaat het om dat nauwsluitende, vormvaste gevoel. Ze omhelzen uw heupen en zorgen voor een strak silhouet. Meestal gemaakt van rekbare materialen zoals katoen of spandex, zorgen ze voor een comfortabele pasvorm die met je meebeweegt. Boxers bieden een relaxte pasvorm, voor maximale bewegingsvrijheid en luchtigheid. Het is alsof je een zachte, ademende wolk rond je onderbroek draagt.
Functionaliteit: Hipster shorts zijn de go-to als je houdt van praktisch en veelzijdig. Je kunt ze onder verschillende kledingstijlen dragen. Aan de andere kant hebben boxers een reputatie als klassiek ondergoed voor heren, perfect om in stijl te loungen of te dutten. Maar ook dames kunnen genieten van het comfort van boxers als gezellige ondergoedoptie.


Boxershorts voor heren online shoppen

Boxershorts voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Boxershorts voor heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!