Herenkleding - Champion

Brooklyn mixt streetwear, gekleed en jeans, van topmerken en nieuwe labels. Wij hebben ECHT een GROTE collectie broeken & jeans. Je vindt ze in allerlei kleuren, vormen & maten. (en oh ja... ook van de korte variant - de bermuda's/shorts). Verder vind je vele coole T-shirts, polo's en hemden in allerlei stijlen, maar ook voor sweaters, truien en jassen ben je bij ons aan het goeie adres! En vergeet niet: Hernieuw je ondergoed als je op vakantie gaat - je weet maar nooit dat je bagagecontrole hebt;-)) Enjoy your shopping!

Herenkleding - Champion
Toon filters

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Toon filters

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kleding voor mannen bij Brooklyn - Champion sportieve kledij voor dames en heren bij Brooklyn

Merk: Champion

Bijna 100 jaar oud en nog altijd een topper. Op de markt gebracht voor voetbal- en andere sport teams van scholen, groeide het merk uit tot een volwaardig sportmerk, gekend over de hele wereld. Dit was niet in het minst te danken aan de uitvinding van de ‘reverse weave’ sweatshirt, die niet krimpt in de lengte. Heerlijk comfortabel, zoals we het graag hebben.

Champion herken je meteen aan, nu ja, hun iconische C logo. Bij Brooklyn vind je sweaters en T-shirts voor mannen en vrouwen in verschillende kleuren, met véél logo. Wie heeft die logo-hype ook weer bedacht?