Petten & hoeden heren

Ontdek ons mooi aanbod aan petten&hoeden voor heren , speciaal voor jou geselecteerd. Veel shopplezier!

Bekijk opnieuw ons volledig assortiment petten&hoeden.

Petten & hoeden heren
Toon filters

Producten 1-24 van 30

Pagina
per pagina
Filteren
Toon filters

Producten 1-24 van 30

Pagina
per pagina

Originele petten en hoeden voor mannen (online) bij Brooklyn

Leuk dat je ons mooi aanbod aan petten&hoeden voor heren bekeek. Nog niet onmiddellijk gevonden wat je zoekt, keer dan eventjes terug naar ons volledig assortiment petten&hoeden.

Een pet is niet meer enkel een functioneel kledingstuk in de sportwereld. Vandaag zijn petten alomtegenwoordig in het straatbeeld. En dat vinden wij fijn. De trucker cap met mesh aan de achterkant, effen of met print of logo, maakt deel uit van het streetwear uniform en is hipper dan ooit. Een baseball pet wordt gebruikt om bad-hair-days te maskeren, de opa-pet wordt ook gedragen door het jonge volk. Bij Brooklyn.be hebben we een mooi aanbod petten, zoals deze van Herschel, Deus Ex Machina, Carhartt, Element, OLOW, TML by Tommorrowland e.a.. En dat voor zowel heren als dames. Wie niet houdt van een pet, kan ook kiezen voor een hoed. Het hoeft echt geen borsalino te zijn om stijl uit te stralen.

Heb je toch jouw favoriete pet of hoed voor heren gevonden? Bestel dan online bij Brooklyn.be of kom ze checken in één van onze zeven winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem). Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het gratis terug naar ons magazijn. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.