Alle Brooklyn winkels nu ook open op zondag. In tijdsnood? Bestel hier jouw cadeaubon.

Wijde broeken

Wijde broeken bestaan er in vele varianten. Je hebt de jeansbroeken met losse fit, zoals de Widee van Diesel. Je hebt de meer geklede broeken in soepel vallende stoffen, vaak kleurrijk met print. Je kunt ze dragen met een effen blouse, met een T-shirt of met een trui voor een meer nonchalante look. Het proberen waard!

Wijde broeken
Toon filters

7 producten

per pagina
Filteren
Toon filters

7 producten

per pagina

Wijde broeken online kopen bij Brooklyn.be

Wijde broeken bestaan er in vele varianten. Je hebt de jeansbroeken met losse fit, zoals de Widee van Diesel. Je hebt de meer geklede broeken in soepel vallende stoffen, vaak kleurrijk met print. Je kunt een wijde broek of losse broek dragen met een effen blouse, met een T-shirt of met een trui voor een meer nonchalante look. Het proberen waard!

In onze 7 winkels Brooklyn (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem) en online webshop staan onze profashionals steeds garant voor een persoonlijke service. Volg de nieuwste trends, kies evergreen klassiekers en stel vooral je eigen stijl samen.

Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het gratis terug naar ons magazijn. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.