Brooklyn trakteert van vrijdag tot zondag elke online klant met een gratis keychain in leder!

Tops & T-shirts dames

Een T-shirt is een basisstuk in elke vrouwen kleerkast. We hebben ze met korte mouwen, maar ook de mouwloze variant, 3/4 mouwen en de lange mouwen zitten in ons assortiment. Kies voor een elegante boothals, een ronde hals of een V-hals. Effen, gestreept, met logo of een toffe print, je kan eindeloos variëren.

Tops & T-shirts dames
Toon filters

Producten 1-24 van 168

per pagina
Toon filters

Producten 1-24 van 168

per pagina

Tops & T-shirts dames online kopen

Leuk dat je onze collectie T-shirts & tops checkte. Niet onmiddellijk gevonden wat je zocht, bekijk opnieuw onze volledige keuze aan tops & T-shirts.

Een T-shirt is een basisstuk in elke vrouwen kleerkast. We hebben ze met korte mouwen, maar ook de mouwlozevariant, 3/4 mouwen en de lange mouwen zitten in ons assortiment. Kies voor een elegante boothals, een ronde hals of een V-hals. Effen, gestreept, met logo of een toffe print, je kan eindeloos variëren.

Heb je toch jouw favoriete top of T-shirt gevonden? Bestel het dan online bij Brooklyn of pas het aan in één van onze zeven winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem). Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het gratis terug naar ons magazijn. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.