Brooklyn trakteert van vrijdag tot zondag elke online klant met een gratis keychain in leder!

Damesrokken

Met onze selectie rokken vind je er zeker eentje in jouw stijl. Een korte rok, met blote benen in de zomer of een panty in de winter. Lange rokken waar je de show mee steelt en halflange modellen voor alledag. Een exemplaar in soepelvallende kunstzijde of in stevige jeans. Effen valt een rok met alles te combineren, zeker in blauw of zwart. Met een bloepemprint stap je welgezind de dag in. Kies maar raak!

Damesrokken
Toon filters

Producten 1-24 van 38

Pagina
per pagina
 1. Gele Penne rok
  Gele Penne rok
  Waardering:
  70%
  Vanaf € 28,00 Normale prijs € 39,95
 2. Rode Penne rok
  Rode Penne rok
  Vanaf € 28,00 Normale prijs € 39,95
 3. Zwarte Eulalia culotte
  Zwarte Eulalia culotte
  Vanaf € 62,30 Normale prijs € 89,00
 4. Zwarte Caradee Dot rok
  Zwarte Caradee Dot rok
  Vanaf € 35,00 Normale prijs € 49,95
 5. Donkerblauwe rok
  Donkerblauwe rok
  Vanaf € 42,00 Normale prijs € 59,95
Toon filters

Producten 1-24 van 38

Pagina
per pagina

Rokken kopen

Leuk dat je onze selectie rokken bekeek. Vinde gij uw gat dan toch nie zo gepast voor deze rok? ;-). Check dan opnieuw ons volledig assortiment rokken.

Met onze selectie rokken vind je er zeker eentje in jouw stijl. Een korte rok, met blote benen in de zomer of een panty in de winter. Lange rokken waar je de show mee steelt en halflange modellen voor alledag. Een exemplaar in soepelvallende kunstzijde of in stevige jeans. Effen valt een rok met alles te combineren, zeker in blauw of zwart. Met een bloepemprint stap je welgezind de dag in. Kies maar raak!

Heb je toch jouw favoriete rokje gevonden? Bestel het dan online bij Brooklyn of pas het aan in één van onze zeven winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem). Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het gratis terug naar ons magazijn. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.