Denim Days | Alle jeans en broeken aan -10% vanaf 2 stuks

Damesjassen

Een jas: je kan niet zonder. Functionele regenjassenbomberjasjes voor binnen en buiten, jeansvesten om een outfit af te werken. In de gure herfst- en wintermaanden zijn jassen al helemaal onnmisbaar. Stevige jassen met kap om in te bewegen, waterafstotende exemplaren en mantels voor als het iets gekleder mag. Langhalflangkortin blauwzwart of fel gekleurd: elk zijn ideaal stuk.

Damesjassen
Toon filters

Producten 1-24 van 55

Pagina
per pagina
Toon filters

Producten 1-24 van 55

Pagina
per pagina

Damesjassen en mantels online kopen

Leuk dat je ons assortiment jassen & mantels checkte. Niet onmiddellijk gevonden wat je zocht, bekijk opnieuw onze volledige keuze aan jassen & mantels.

Een jas: je kan niet zonder. Functionele regenjassen, bomberjasjes voor binnen en buiten, jeansvesten om een outfit af te werken. In de gure herfst- en wintermaanden zijn jassen al helemaal onnmisbaar. Stevige jassen met kap om in te bewegen, waterafstotende exemplaren en mantels voor als het iets gekleder mag. Lang, halflang, kort in blauw, zwart of fel gekleurd: elk zijn ideaal stuk. Bij Brooklyn vind je trouwens voor elke gelegenheid een jas en als je niet kan kiezen, dan vind je beslist voor elke jas een gelegenheid.

Heb je toch jouw favoriete jas of mantel gevonden? Bestel het dan online bij Brooklyn of pas het aan in één van onze zeven winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem). Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het gratis terug naar ons magazijn. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.