Dameskleding - Dameskledij met een streepje voor

Er is altijd wel een goede reden om een nieuwe broek, jeans, bermuda/short, kleedje/jurk, rok, topje/t-shirt, trui, salopet/jumpsuit of jas aan te schaffen. Snuister in ons online aanbod, koop meteen online of spring binnen in één van onze zeven winkels.

Toon filters

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Toon filters

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dameskleding bij Brooklyn - Dameskledij met streepjes

Looks: Dames & streepjes

Hoe je het nu ook draait of keert, er is altijd wel een goede reden om een nieuwe broek, jeans, bermuda/short, kleedje/jurk, rok, topje/t-shirt, trui, salopet/jumpsuit of jas aan te schaffen. Wat anderen ook moge zeggen. Want die blouse past nu eenmaal beter op een zwarte broek en dat T-shirt kan je echt niet dragen op een bleke jeans. Zo is dat.

Bij Brooklyn vind je leuke vrouwen kleding van een groot aantal merken. Gevestigde waarden zoals Hilfiger Denim, Levi’s, Maison Scotch en Diesel worden versterkt door nieuwe labels. Minimum, Mödstrom, Moss Copenhagen en BY-BAR bijvoorbeeld, om er maar enkele te noemen. Kledingstukken genoeg om jouw eigen combinaties te maken en alle dagen te schitteren en stralen. Ja hoor, ook op die blue monday.

Bovenal vind je bij Brooklyn (jeans)broeken.We hebben een ontzettend ruim aanbod met de beste jeans merken. In klassieke wassingen, gewaagde versies en on-trend uitvoeringen. Je kan zoeken op merk en maat, maar ook op fit, materiaal en kleur. De perfecte jeans, hij bestaat, geloof ons maar.

Snuister in ons online aanbod of spring binnen in één van onze zeven winkels in Gent, Knokke, Brugge, Oostende, Kortrijk, Roeselare en Waregem. Daar loodsen onze profashionals jou met veel kennis door ons aanbod.