Staffel: -40% op 1 afgeprijsd stuk, -45% op 2de afgeprijsd stuk, -50% op 3de afgeprijsd stuk! (Korting wordt verrekend in het winkelmandje)

Damesaccessoires

Kan je niet kiezen tussen het comfort van een T-shirt en de geklede look van een blouse? Met de kraagjes helpt Brooklyn.be het probleem de wereld uit. Een kraagje dat de klasse heeft van een hemdkraag, dat je kan aandoen boven jouw comfy T-shirt en dat vanonder jouw sweater of trui piept. Ze sluiten met een rij knopen en blijven mooi op hun plaats met de elastieken aan de zijkant. Wij houden alvast van dit accessoire!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Klasse kraagjes voor dames in de (online) Brooklyn shop

Leuk dat je ons aanbod aan kraagjes checkte. Nog niet onmiddellijk gevonden wat je zoekt, keer dan eventjes terug naar ons volledig assortiment kraagjes.

Kan je niet kiezen tussen het comfort van een T-shirt en de geklede look van een blouse? Met de kraagjes helpt Brooklyn.be het probleem de wereld uit. Een kraagje dat de klasse heeft van een hemdkraag, dat je kan aandoen boven jouw comfy T-shirt en dat vanonder jouw sweater of trui piept. Wij houden alvast van dit accessoire!

Heb je toch jouw favoriete kraagje gevonden? Bestel dan online bij Brooklyn.be of kom eens checken in één van onze zeven winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem). Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het gratis terug naar ons magazijn. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.