• Home

Urbanus: de vuilnisheld

Filter en sorteer
Sluit filters x
Huidige filters
  1. Collectie Urbanus: de vuilnisheld Verwijder dit artikel
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Collectie 'Urbanus: de vuilnisheld' online kopen bij Brooklyn.be

Vanaf 27 februari schittert Urbanus in de animatiefilm ‘Urbanus: de vuilnisheld’. Naar aanleiding hiervan brengt Mister T een collectie T-shirts en sweaters uit met prints en quotes uit deze hilarische en toch ontroerende film. Uiteraard zijn die te bewonderen en te verkrijgen in onze winkels en webshop. Wat dacht je?

In “De Vuilnisheld” sluiten de volwassenen van Tollembeek een lucratieve deal met een schimmige Rus (bankier Jef Patat, vermomd als Igor De Rus): Igor mag gevaarlijk afval komen storten in Tollembeek gedurende een jaar en de inwoners zullen hiervoor grof betaald worden. Urbanus ziet hierin dé kans om een joekel van een verlovingsring te kopen om te kunnen trouwen met Juf Pussy. Maar uiteraard loopt alles in het honderd en de kinderen komen in opstand tegen het plan van de volwassenen. (Bron: Eyeworks Film)

In onze 7 winkels Brooklyn (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem) en online webshop staan onze profashionals steeds garant voor een persoonlijke service. Volg de nieuwste trends, kies evergreen klassiekers en stel vooral je eigen stijl samen.

Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het gratis terug naar ons magazijn. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.

Mooi aanbod heren hoodies bij Brooklyn.be | Gratis verzending&retour | Spaar 10% klantenkaartkorting

Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken
Made by